Снимка0464

 

 

bodysculpt

Приятен и достъпен комбиниран стил с разнообразна хореография, която го прави подходящ за НАЧИНАЕЩИ! Съвкупност от комплексни упражнения по нова методика, укрепваща и оформяща всички мускули.

 

zumba 1
Забавление, удоволствие, танц и изумително бързо отслабване!
Комбинация от елементи на латино, афро, бразилски, ориенталски и
модерни танци, лесни за изпълнение, с невероятен ефект!

BODYWORK
BODYWORK 1
Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. моделира стройно тяло.

CARDIO FIT

Динамична тренировка, която се състои от аеробни упражнения с постепенно повишаващ интензитет до пулс 180. По този начин се развива сърдечно – съдовата система и се изгарят максимален брой калории.
След активната част следва плавно уравновесяване на пулсовата честота и скулптуриране на отделните мускулни групи.

PILATES 1

Оригинална система създадена от американския гимнастик Джоузеф Пилатес, чрез която се постига перфектно оформяне на мускулите и без натоварване на сърцето.

TAE BO

Актуален начин за физическо натоварване с елементи от различни бойни изкуства на фона на подходяща музика.
Освобождава напрежението и разтоварва нервната система.

BELLY DANCE

STEP AEROBIC
Достъпни комплекси изпълнени с помощта на платформа, за стягане на ханша и бедрата. Упражненията се изпълняват с умерено темпо. Смяната на нивата спомага за оформяне на тялото.

FITBALL

fitball 1
Подобрява телесната стойка. Постига добро усещане за тялото, кординация. Успешно се прилага в лечебна физкулатура и рехабилитация. Подходяща за всички възрасти.

YOGA

Заниманията включват тази част от учението Йога, която е свързана с двигателни и дихателни упражнения – Асани с доказан през вековете здравословен и антистресов ефект

 

КАЛАНЕТИКА

calanetics

Статични упражнения, които имат дълбоко оформящ ефект върху мускулите. Извайват грациозно и стройно тяло. Стопяват целулита и подкожните мазнини и същевременно имат стягащ ефект върху кожната тъкан.

 

DEEP WORK

deepwork 1

Гимнастика от стягащи и разтягащи движения. Развива еластичността на мускулите и ставите без да натоварва сърцето.