Снимка0464

 

 

TOTAL BODY WORKOUT

bodysculpt

Приятен и достъпен комбиниран стил с разнообразна хореография, която го прави подходящ за НАЧИНАЕЩИ! Съвкупност от комплексни упражнения по нова методика, укрепваща и оформяща всички мускули.

CARDIO BODY FIT
zumba 1 Забавление, удоволствие и изумително бързо отслабване!
Комбинация от елементи, лесни за изпълнение, със сигурен ефект!
BODYWORK
BODYWORK 1
Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. моделира стройно тяло.

CARDIO FIT

Динамична тренировка, която се състои от аеробни упражнения с постепенно повишаващ интензитет до пулс 180. По този начин се развива сърдечно – съдовата система и се изгарят максимален брой калории.
След активната част следва плавно уравновесяване на пулсовата честота и скулптуриране на отделните мускулни групи.

PILATES 1

Оригинална система създадена от американския гимнастик Джоузеф Пилатес, чрез която се постига перфектно оформяне на мускулите и без натоварване на сърцето.

КАЛАНЕТИКА

calanetics

Статични упражнения, които имат дълбоко оформящ ефект върху мускулите. Извайват грациозно и стройно тяло. Стопяват целулита и подкожните мазнини и същевременно имат стягащ ефект върху кожната тъкан.

 

 

 

 

BELLY DANCE

FITBALL
fitball 1
 Подобрява телесната стойка. Постига добро усещане за тялото, кординация. Успешно се прилага в лечебна физкулатура и рехабилитация. Подходяща за всички възрасти.

 


 

YOGA

Заниманията включват тази част от учението Йога, която е свързана с двигателни и дихателни упражнения – Асани с доказан през вековете здравословен и антистресов ефект